Blog

Nubbik herenschoenen wordt de nieuwe trend

Nubikk herenschoenen wordt de nieuwe trend

We horen continue over de nieuwe trend voor shirts, broeken en ook schoenen. Zelf moet ik bekennen dat ik een zwakte heb voor merken. Als ik een nieuwe telefoon wil moet het een Apple telefoon worden. Ik ben helemaal verzot op Croky chips en de Scotch en Soda broeken zitten ook wel erg lekker. Hetgeen waar ik altijd over twijfel is of ik de kleding nou lekker vind zitten omdat het een bekend merk is of omdat ze daadwerkelijk lekker zitten. Afgelopen week ben ik naar nieuwe schoenen gaan zoeken, en ik heb mij zelf uitgedaagd om naar een nieuw merk te zoeken. Uit eindelijk kwam uit bij Nubikk heren kledinglijn en ik was positief verbaasd. Niet alleen vond ik de schoenen in het algemeen leuk, ze zitten ook heerlijk. Uiteraard heb ik natuurlijk een paar besteld. En deze keer weet ik zeker dat de schoenen ook lekker zitten en dat het niet door het merk komt.

Nubikk is net als uiteten gaan bij een lekker restaurant

Ik ga even een rare vergelijking maken om mijn punt over merk en de invloeden van een merk uit te leggen. Zelf hou ik erg veel van uiteten gaan. Als ik uiteten ga wil ik ook wel echt goed eten en daar wil ik best wat voor betalen. Het voelt voor mij ook als heel normaal om redelijk wat geld te betalen voor een heerlijk avondje eten maar hier denken andere anders over. Zij willen namelijk het liefst zo goedkoop mogelijk uiteten gaan. Omdat ik nooit mensen wil forceren om meer geld uit te geven dan gewenst ga ik altijd mee naar restaurants van hun keuze. Maar dan zit ik altijd te eten in een restaurant omdat de mensen een coupon hadden, of omdat ‘het maar 13,00 euro per persoon’ is. In mijn hoofd eet je dan niet lekker. Als ik mensen hoor zeggen: ‘ik heb vandaag heerlijk gegeten, voor maar € 13,00’, dan heb je dus niet lekker gegeten. Dan heb je prima gegeten voor die prijs, maar je vond het niet lekker. Het verbaasde je gewoon dat het voor dat geld nog door te slikken was.

Kopen aan het begin van de trend

Tijd voor mijn bruggetje. Mijn Nubikk schoenen heb ik gekocht zonder dat ik beïnvloed werd door het merk. Ik ga dus alleen af op wat ik ontvang in de brievenbus. Hierdoor ben ik heel eerlijk tegenover mijzelf over wat ik van de Nubikk heren kledinglijn vind. En ik vind ze heerlijk, het zijn goede schoenen van sterke kwaliteit. En dit keer sta ik ook echt achter mijn mening, deze wordt niet beïnvloed door mijn merkimago of omdat de schoenen enorm goedkoop waren. Ik ga gewoon af op de Nubikk schoen en niet het Nubbikk imago.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *