Veegmachine
Blog

Een veegmachine kan je werk een stuk gemakkelijker maken

We houden, op z’n tijd, allemaal wel van een beetje fysieke arbeid. “Je voelt weer dat je leeft” is dan een veelgehoorde kreet. En het is natuurlijk ook wel zo. Maar je moet het jezelf niet onnodig moeilijk maken. Sommige, vooral terugkerende, klusjes kunnen veel tijd kosten, terwijl dat helemaal niet nodig is. Dat is ook de reden dat je bij De Boer Drachten een grasmaaier aanschaft en niet met een keukenschaar je gras gaat knippen. Maar ook in de herfst en de winter kun je soms wel een beetje hulp gebruiken. Denk dan aan een veegmachine. Het lijkt misschien wat overdreven om zo’n ding aan te schaffen, maar met een bezem aan de gang gaan wordt op een gegeven moment écht vervelend en kost je veel te veel tijd. Wil je bijvoorbeeld de parkeerplaats bij je bedrijf sneeuwvrij maken? Dan kun je met een goede veegmachine prima uit de voeten.
Veegmachine

Wat voor veegmachine schaf je aan?

Dat hangt er maar net vanaf waarvoor je hem het meest gaat gebruiken. Ben je stratenmaker en wil je het stopzand goed invegen tussen de nieuw gelegde tegels? Dan heb je een andere veegmachine nodig dan wanneer je incidenteel je tuinpad sneeuwvrij wilt maken. Ook het vegen van bladeren is in deze tijd van het jaar natuurlijk een hot topic. Welke machine het best past bij jouw doel, dat kun je het best even navragen bij De Boer Drachten. Voor je om informatie vraagt, kun je even op de site kijken. Je weet dan precies wat er te koop is en welke prijskaartjes eraan hangen.

Over die prijskaartjes gesproken

De Boer Drachten heeft het slim bekeken. Deze landbouwwinkel levert aan particulieren en aan bedrijven. Je kunt, zodra je op de site komt, aangeven of je de prijzen inclusief of exclusief BTW wil zien. Je weet dan als particulier én als bedrijf precies waar je aan toe bent.

Nog veel meer handige tools

Voor je tuin helemaal winterklaar is, moet er misschien nog wel het een en ander gebeuren. Zo moet je barbecue worden leeggeschept en naar binnen gebracht worden. Moet je er voor zorgen dat je tuinmeubelen schoon en droog kunnen worden opgeborgen. En, ook niet onverstandig, kun je alvast een flinke bak met strooizout naast je voor- en achterdeur zetten. Je kunt dan in één moeite door je pad schoonmaken met de veegmachine en dan direct goed strooien tegen de gladheid. En als je dan toch bezig bent: pak dan het pad van de buren er ook even bij. Scoor je flink punten mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *